Mange vil gerne arbejde som fotograf. Fotograf jobbet er også omgivet med spændende rammer når man ser tv udsendelser, som Americas next top model eller top model etc. Jobbet som fotograf indeholder mange aspekter og der er ofte flere veje man kan gå som fotograf.

Det er dog sjældent at det daglige job som fotograf i Danmark er ligeså spændende som det fremstilles på tv. 

Mange fotografiske jobs er ofte forbundet med bundne opgaver for firmaer der måske laver møbler. 

Drømmer du om at blive reklamefotograf og arbejder som reklamefotograf, så skal du være indstillet på at selve fotograferingen ofte kun fylder 20% af den samlede arbejdsdag. 

Meget af tiden går nemlig med at sætte lys på produkterne, lave flotte opstillinger af møbler, tøj, sko og meget andet. 

Forud herfor ligger en masse planlægning af selve fotograferingen og mange møder med kunden for at afdække behovet for billederne, stil, look etc.

LÆS ARTIKLEN: I LÆRE SOM FOTOGRAF?

Ønsker du et job som portrætfotograf indenfor fotografering af mennesker, skal du være forberedt på du konstant er i kontakt med mennesker indenfor alle typer brancher og sociale lag. 

Portrætfotografering hos en professionel fotograf handler idag om at komme tæt på det enkelte menneske og får lavet nogle billeder der fortæller personens historie og samtidigt sætter denne i sin kontekst. Et billede fortæller mere end 1000 ord.

PROFESSIONEL LYSLÆGNING

Portrætfotografering handler også om professionel lyslægning med op til 5-6 store studielamper enten i et fotostudie eller on-location. 

Det betyder meget slæbearbejde, meget tid med at stille stativer, lamper etc op. 

Igen går meget af tiden som portrætfotograf med planlægning, guidening af modellen og opsætning af lys etc.

Passion for bryllupsfotograf?

Som bryllupsfotograf til bryllupsfotografering, arbejder man ofte on-location, og som fotograf til bryllup, skal man altid arbejde under et tidspres. 

Brudeparret skal nå en masse ting på deres bryllupsdag, og har derfor ikke meget tid til at fotografen skal bruge flere timer på deres bryllupsbilleder

Ofte har brudepar ikke meget mere end en time til rådighed til bryllupsfoto, og derfor bør man være så godt forberedt som muligt før man tager på bryllupsfotograferings opgaver.

UDDANNELSE SOM FOTOGRAF

Som fotograf er det ikke nok bare at ville være fotograf. Forud for det at blive fotograf og inden man sender sin ansøgning til lærerplads fotograf eller en stilling som fotograf søges, så bør man have opbygget sig en flot kreativ portfolio af billeder man har lavet i sin fritid. 

Billeder der gerne skulle pege i retningen af den type fotograf du gerne vil være.

Fordi jobbet som fotograf er så populært, får de få professionelle fotografer rigtigt mange ansøgninger om ugen. 

Og derfor bør din ansøgning skille sig ud fra mængden. Og det gøres bedst ved at præsentere flotte billeder med forskellighed og kreativitet. 

Sagt på en anden måde, jo bedre og jo mere alsidige du kan fremvise dig selv som fotograf, jo større er dine chancer for at få en lærerplads hos en professionel fotograf.

Kreative sensuelle billeder

Vores kvindelige boudoir fotograf laver kreative sensuelle billeder af kvinder

Drømmer du om at få lavet en spændende billedserie af dig selv eller til kæresten, måske til en morgengave ved jeres kommende bryllup? En fotograf i Århus med stor erfaring indenfor fotografering af boudoir billeder.

Fotografering ved kvindelig kreativ fotograf til sensuelle flotte boudoir foto. Ring til os og få en snak om hvilke billeder du godt kunne tænke dig at få lavet.

MORGENGAVEN TIL MANDEN DU ELSKER

Boudoir billeder bruges ofte til at give brudgommen, som morgengaven, efter brylluppet. Derfor vil en boudoir billedserie uden tvivl skabe glæde hos modtageren, hvis de er lavet på en forføremde måde, og ikke fremstiller dig uheldigt. Boudoir er IKKE pornografiske billeder.

STILFULD SENSUEL OG FOTOKUNSTNERISK BOUDOIR FOTO SERIE

Få lavet en flot billedserie af dig selv til morgengave til ham du elsker. Eller bare til dig selv som et godt minde. Sensuelle portrætter eller boudoir fotografering bliver mere og mere populært i Danmark. Vi har derfor valgt en kvindelig fotograf til at lave sensuelle fotograferinger.

Boudoir fotografen laver unikke og smukke morgengave fotograferinger eller sensuelle boudoir fotografi til væggen i soveværelset eller albummet derhjemme.

Boudoir fotos der er lidt mere spændende end hos de fleste fotografer. Med en kreativ og fotokunstnerisk tilgang laver fotografi altid en flot og spændende efterbehandling af billederne så de bare står lækkert både på tryk og digitalt på nettet.