Om

KVALITETSBEVIDST FOTOGRAF MED HØJT SERVICENIVEAU!

Terp fotografi er din professionelle kreative fotograf. Flere års erfaring fra fotograf- og reklamebranchen og portrætfotografiet. Hybriden af disse skaber en spændende og ny tilgang til det kreative fotografi. Terp Fotografi fotograferer i hele Danmark.

Vi elsker jobbet som fotograf. Sikkert derfor vi laver flottere billeder. Velkommen til en professionel og kreativ fotograf.

Vores visuelle erfaring stikker dybt. Med baggrund i en kandidat i markedsføring, startede en passion for billeder, markedsføring og webdesign. I et stærkt samarbejde med kunden går Lone altid fokuseret og kompetent til enhver opgave.

Kvalitet er en selvfølge

Kvalitet er en selvfølge og kreativiteten udfordres altid når vi står bag kameraet. Flotte billeder opstår ikke af sig selv. Og da fotografbranchen er blevet allemandseje med selfies og smartphones, skal man være dygtig for at overleve idag. Vi har været med nu i snart 12 år og still going strong.

Billeder til erhverv

Erhvervsfotografering har fulgt mig fra dag ét. Jeg har altid synes det er spændende at møde andre virksomhedsejere og fortælle deres historie igennem kameraet og billederne vi skyder.

REKLAME BILLEDER

Under uddannelsen, som fotograf arbejdede vi rigtig meget med lyslægning af produkter og mennesker. Det er en essentiel del af reklamefotografiet.

Fotografering af events

Events er altid en sjov og anerledes fotoopgave. Man møder virksomhederne på en mere afslappet og hyggelig facon. Lidt væk fra hverdagen på kontoret.

Portræt

Når man arbejder med fotografiet, så laver man altid mange former for portrætter. Det giver mig en spændende og anerledes hverdag og jeg møder mange søde mennesker.

Produkt fotografering

I dag med et stigende antal webshops og de sociale medier er der et større og større behov for flotte produktbilleder. Vi får derfor rigtig mange opgaver.

Bryllupper

Bryllupper har jeg valgt at tage ind, da jeg synes stemningen og glæde og kærlighed man oplever på sådan en dag er helt fantastisk at dokumentere og forevige sammen med det flotte brudepar og familier.