Portrætfotograf

Portrætfoto til business

Vi laver hver år mange portrætfoto for selvstændige og mindre virksomheder i hele Danmark. Vi kender det alle! Det tager kun et kort øjeblik før vi danner os et førstehåndsindtryk. Hvordan skal dit portrætfoto betragtes?

Portrætfotograf Vejle, Kolding og Fredericia

Portrætfotograf til flotte og stilrene portrætter. Fotografering af kærestepar. Profilfotografering til personlige og mode-lignende billeder til feks. Facebook og Dating etc. Fotografering af Familiefotos og gruppefotos. Børnefotograf til børnebilleder med liv og spontanitet. Fotografering af konfirmation og spændende konfirmand portrætter. Fotografering af dine mavebilleder og gravid fotos. Vi laver alt indenfor portrætfoto.

Det tager kun meget få sekunder at efterlade sit førstehåndsindtryk, hvad skal dit portrætfoto gøre for dig?

Portrætter i miljø

Portrætfoto af mennesker i deres miljø giver mange spændende muligheder for at fotografen kan udfolde sig kreativt og bruge de mange spændende muligheder den valgte lokation kan tilbyde så billederne af personen indgår mere i kontekst til selve konceptet og historien bag personen. Vi er din sparringspartner  når det kommer til fotografiet og det visuelle og grafiske medie. Så kontakt os helt uforpligtende og hør hvad vi kan gøre for jer.

“Behind the scenes”

Fotografering af mennesker i miljø er klart en af vores kerneområder. Vi følger dig eller din virksomhed en dag på jobbet. Det giver en masse billeder af jeres dagligdag, gode portrætter i miljø, der skaber genkendelse og profilering og i får chancen til at vise jeres livsværk frem og vise jeres nuværende og potentielle kunder lidt mere om hvad, der foregår i kulissen i jeres spændende og dynamiske virksomhed.

Portrætfotografering

En kreativ portrætfotograf til portrætfoto med øje for detaljer og menneskers personlighed fanger altid de bedste situationer som professionel portrætfotograf hos den enkelte model. En rutineret fotograf forstår at lave portrætfotos der udstråler glæde og spontanitet. Portrætfotografering hos os er alt andet end kedeligt fotografi. Vi vil fotografere mennesker gerne i deres miljø on-location.

Søger du en fotograf med flair for flot lyslægning og spændende billeder er vi din rette fotografiske samarbejdspartner. Vi laver alle typer fotografiske opgaver i hele Danmark og vores priser er uden tvivl konkurrence dygtige.

A portrait is not made in the camera but on either side of it.

Brug af miljø og brug af spændende lys

Udover flotte og klassiske portrætfotos skal den dygtige fotograf til portrætter også gerne kunne udfolde sine kunstneriske evner og fotografere mere spændende portrætfotos. Som professionel portrætfotograf handler portrætfotograferingen også om brug af miljø og brug af spændende lys. Fotograferne ved Terp fotografi laver portrætfotografering sådan at både modellen og fotografen får mange forskellige billeder ud af optagelserne.

Brug af lokationer

Brug af en spændende lokation giver portrætfotografen mulighed for at bruge baggrunde og smadrede vægge som alternativ til de mere klassiske studio baggrunde den klassiske portrætfotograf bruger i sit fotostudie. Vi lægger stor vægt på at blande portrætterne så kunden får både klassiske portrætter i fotostudiet blandet med kreative og spændende portrætfotos on-location.