Newborn fotografering er et stort hit, og vi laver flotte og dejlige billeder af nyfødte babyer i flotte opsætning i vores studie. 

Hos os har vi meget erfaring med newborn fotografering af nyfødte, og vi skaber den gode atmosfære, og har rolige og hyggelige omgivelser til fotograferingen.

Se smukke og kreative newborn billeder her

NYFØDT – BEGYNDELSEN PÅ ET LIV MED BILLEDER

Der bliver tager utroligt mange billeder i starten af livet – når babyen er nyfødt – og hos os sætter vi en ære i at lave flotte og smukke newborn-billeder af den lille, så den billedmæssige start på livet bliver så god som muligt. 

Billeder af nyfødte laves bedst, når man ved, hvordan lyset skal lægges, og de små skal håndteres. Vi har mange års erfaring med fotografering af nyfødte, og hos os er I sikre på at få super billeder af de små.

HVORNÅR SKAL JEG BOOKE TID?

Det bedste tidspunkt at fotografere en nyfødt på er når de er under 2 uger. Efter to uger er de nemlig meget sværere at posere, huden begynder måske at skalle og babyknopper kommer nemmere. 

Du skal kontakte mig i løbet af din graviditet, så booker jeg dig ind i min kalender omkring din terminsdato. Den præcise fotograferingsdato aftaler vi.