GÅR DU MED EN DRØM OM AT PRØVE DIG SOM FOTOMODEL??

Når modeverdenen skal åbne op for nye ansigter kigger de meget kort tid på alle de mange billeder de hverdag modtager fra piger med model drømme.

Skal man gøre en forskel skal man have nogle flotte model billeder ved en dygtig fotograf man kan sende ind sammen med sin ansøgning.

MODELBILLEDER

Som modefotograf er det vigtigt at billederne viser mere end blot et kønt ansigt. Det skal vise modellen kan fremvise flere sider af sig selv. 

Som i tv serien med Tyra Banks Top models er det essentielt at dine mode billeder udstråler dine “mange ansigter”. Har du kun ét ansigt, vil du kun kunne bruges i enkelte optagelser.

En professionel fotograf som ved Brandt fotografi, ved hvor vigtigt det er at du får de bedste skud med hjem. Og gerne så mange forskellige som muligt. 

Hos os rydder vi simpelthen kalenderen en hel dag, du styles flot op og så laver vi de vildeste skud af dig. Herefter er model drømmen tættere på, det tør vi godt garantere! 

Mode fotograf til modelbilleder i hele Danmark – vi kommer gerne til dig.

MODEL SØGES

Lige nu søger Brandt fotografi model til nogle nye spændende mode billeder. Står du gerne og vil have lavet nogle flotte modelbilleder af dig selv, så skriv til os og vedhæft nogle billeder.