Gravid Fotograf – flotte mavebilleder. Kom og få lavet flotte billeder af din gravide mave. Når du er gravid, forandres din krop hele tiden – særligt i de sidste måneder op til fødslen. 

Mange af vores gravide kunder kommer ofte igen i graviditeten, og får lavet flotte mavebilleder, så de kan “følge med” i graviditeten. 

Og så er det rigtig sjovt efter fødslen at have nogle flotte billeder af de forskellige stadier i graviditeten.

Din graviditet er både livsgivende og smuk. Vi glemmer ofte i vores travle hverdag, hvor vigtige billeder er. Billeder holder sammen på minderne og sikre jeres børn en mulighed for at huske deres egen ankomst til denne verden.

FLOTTE BILLEDER AF MAVEN

Flotte mave billeder under din graviditet er en af de fotografiske opgaver vi hos os sætter vi stor pris på at lave. Når du har født,  kommer vi også gerne forbi din kommende mødregruppe og fortæller lidt om vores spændende børnefotos.

Er der noget skønnere end at vise, at du er gravid med flotte billeder? Mavebilleder der på en sensuel måde viser din graviditet, og det liv, der vokser i din mave.

HVORNÅR SKAL JEG FOTOGRAFERES?

Det er en stor fordel at blive fotograferet i 7.-8. måned af graviditeten. På dette tidspunkt har maven fået sin flotte, spændte runding, men er endnu ikke så tung, at den er “faldet ned,” hvilket oftest sker i løbet af den sidste måneds tid. 

Derudover er risikoen for, at barnet bliver født, og der slet ikke er nogen mave at fotografere, selvfølgelig større, jo tættere på terminen du kommer.

Hvis du ønsker nyfødt-portrætter, er det vigtigt, at babyen netop er – nyfødt, dvs. helst inden for den første uge (til nøds 14 dage), hvor barnet sover meget, så man kan opnå de milde, afslappede billeder.

I denne periode kan man også nemt flytte rundt på barnet og lægge det i stillinger, som ellers er umulige efter bare et par uger, hvor det er langt mere følsomt overfor lys, lyde og bevægelser.