Erhvervsfoto ved os, hvor vi fx laver firmafotografering, erhvervs foto, personalebilleder, medarbejderfotografering. Denne type erhvervs foto bør ikke være kedelige, og hos os sætter vi en ære i at lave erhvervsfotografering, der giver billeder, der har det udtryk, I ønsker.

Erhvervsfoto ved Brandt fotografi, hvor vi fx laver firmafotografering, erhvervs foto, personalebilleder, medarbejderfotografering. 

Denne type erhvervs foto bør ikke være kedelige, og hos os sætter vi en ære i at lave erhvervsfotografering, der giver billeder, der har det udtryk, I ønsker.

VIRKSOMHEDEN FREMSTÅR MERE SERIØS MED GODE BILLEDER

Mange virksomheder ved desværre ikke altid, hvor vigtigt det er at have gode billeder på deres hjemmesider. Det fremviser virksomheden og dens ansatte meget mere seriøse. Derfor kan vi altid give jer et godt tilbud på fotografering af firmaet og dets ansatte.

Byggebranchen og danske entreprenører har et stigende behov for at dokumentere deres projekter, og det har skabt grobund for nichevirksomheden Erhvervsfoto Danmark. 

Virksomheden har specialiseret sig i at dokumentere branchens projekter i fotos, som benyttes til markedsføring og dokumentation af processer på byggepladserne.

Historierne om danske byggeprojekter skal fortælles. Gennem fotos og video vælger flere og flere entreprenører at dokumentere tilblivelsen af nye projekter. 

Det har skabt grundlag for nichevirksomheden Erhvervsfoto Danmark, som har specialiseret sig i at fortælle visuelle byggehistorier. Filosofien er, at fotos skal være værdiskabende for virksomheden.

Byggebranchen er blevet en vidensindustri

Byggebranchen er gået fra at være en håndværksbranche til at være en vidensindustri, som i høj grad skal markedsføre sig på unik viden og særlige spidskompetencer. Det sker i en stigende konkurrence, og markedets aktører er meget bevidste om, at de skal benytte igangværende projekter til at skabe nye ordrer.

Mød en professionel erhvervsfotograf her