En kreativ fotograf der arbejder med børnefotografering og som forstår sig på børn og er god til at fotografere i “børnehøjde”. 

Børnefoto skabt i naturlige omgivelser og for barnet vante omgivelser giver altid de bedste fotos. Er det lige præcis sådan en børnefotograf du søger? Eller mangler du en fotograf til børnefoto og børne fotografering samt babyfotografering.

BØRNEFOTOGRAFERING I BØRNEHØJDE

Det kan også være du står og mangler en spændende og kreativ fotograf til børne fotografering i børnehaven, dagplejen eller på skolen.

Børnefotografering i institutioner behøver ikke være så formelle og kedelige. Den professionelle og dygtige børnefotograf forstår at omsætte tiden og børnenes energi til flotte børnebilleder.

BØRNEFOTO OG BØRNEBILLEDER VED RUTINERET FOTOGRAF

Børnefoto og børneportrætter kan sættes flot op i spændende fotobøger eller lækre fotoalbums. Den perfekte gave til forældre og bedsteforældre. Et flot fotoalbum med børnefoto fra en professionel børnefotograf er uden tvivl en stor succes under juletræet eller ved fødselsdagen.

Den professionelle fotograf til flotte børnefoto

Husker du at få foreviget dit dyrebareste?

Børn vokser så hurtigt og inden vi ved af det, er de fløjet fra reden og deres små finurlige ansigst udtryk eller bevægelser eksisterer udelukkende i vores erindring. Lad mig hjælpe med at forevige nogle af dem, inden det er for sent.

Om der er 1, 2 eller 4 børn, så er kunsten at få dem til at sidde stille. og dette gøres hvis de slapper af foran kameraet. og føler sig trygge og tilpas. Nogle børn skal kildes, andre skal synges igennem, hvor andre igen skal mindes om noget sjovt de har oplevet

Se flere kreative billeder her