Få lavet professionelle bandfotos til Jeres orkester, rockgruppe, popgruppe eller en helt anden genre. Et godt bandfoto formidler budskabet om, hvilken musik I spiller, og hvad man kan forvente af en evt. koncert eller af at købe bandets CD. Vi kan være Jeres professionelle hjælp til et stærkt og udtryksfuldt bandfoto.

BANDETS VISUELLE ANSIGT UDADTIL

Hvor musikken er orkestrets lydmæssige “ansigt” udadtil, vil et bandfoto være det, der skal fange interessen hos kommende og eksisterende fans, der skal blive interesserede i Jeres musik. Som med alle andre produkter, skal der noget visuelt til at fange. 

Med et professionelt bandfoto til Jeres plakat, hjemmeside, CD cover eller pressemateriale, kan I få skabt visuel opmærksomhed for de “sultne” ører derude.

MANGE MULIGHEDER MED BAND BILLEDER

Bandbillederne kan laves så de viser hele musikgruppen, eller som enkelt portræt af hvert bandmedlem. Det er helt op til Jer, og vi kan hjælpe med idéer til opstilling, og I hvilke rammer, vi mener kunne være optimale. 

Måske er I ved at udgive CD, og har på den måde et tema, der skal være gennemgående for billederne. Som fotograf har vi masser af erfaring med den fortællende og dokumentariske måde at fotografere bands på. Bandbilleder band fotograf Jylland omegn.